Travestirea, o modă veche readusă la viață!

Ca un leu fără coamă, ca un cerb fără coarne sau ca un cocoș fără pene, așa sunt bărbații care nu exprimă masculinitate! Să vezi acele picioare crăcănate cum se mișcă în toate direcțiile pe tocurile înalte, cu haină elegantă, cravată de sute de euro, și fustă? 

Ce poate fi mai grotec decât să vezi un bărbat feminizat? Adică, să nu aibă nimic din ceea ce-l definește pe el ca gen? Pfff, numai când auzeam poveștile cu motanul încălțat, aveam asemenea reacții! Și totuși, acele povești devin realitate...

În fond, miza este alta, iar noi creștinii o știm. Știm unde se bate șaua, doar că în acest caz, domnilor, nu noi suntem măgarii ce trebuie să înțeleagă! 
Știm că majoritatea creatorilor de modă sunt gay și mai știm că politica de azi este aceea a liberalismului extremic, acolo unde este nevoie de debarasarea de valorile tradiționale și promovarea noilor valori, a unei noi moralități, amorale! Astfel, acești motani încălțați cu pantofi de damă și fustă, reprezintă un război, acela al valorilor! 

Nu se promovează doar ideea că homosexualitate nu este greșită ci este la modă! Din 2018 este în trand, cool, să fii gay în îmbrăcăminte, pentru că a fi gay este la modă! Este un fel de ”după mulți ani, a fi sodomit este din nou la modă...oauu, thats cool”...înțelegeți?

Doar că, acestor motani încălțați trebuie să le amintim că genul nu este definit de îmbrăcăminte ci îmbrăcămintea definită de gen! 
Masculinitatea definește îmbrăcămintea și nu invers! Dacă tu pui o haină ce exprimă genul feminin peste un bărbat, el nu va fi feminin! El va fi în continuare un bărbat, îmbrăcat greșit...va merge crăcănat, și îi va lipsi mereu acel șarm ce doar o femeie îl deține! 
În schimb, dacă îmbraci o femeie în bocanci, îi pui lopata în mână și îi ceri să sape șanțuri...hainele nu vor schimba nimic în genul ei! Ea va fi doar o femeie în hainele ce nu o definesc...o femeie istovită, în acest caz!
Îmbracă un cerșetor în haine de rege sau pune o perucă mare cenușie în jurul gatului unei leoaice, așa va fi cerșetorul rege și leoaica leu, cum sunt acești bărbați mai feminini prin fustele si pantofii cu toc !!!

De mâine vei merge la outletul de haine, intri bucuros că îți cumperi și tu o pereche de blugi noi și...supriză! Te uiți confuz la cele trei raioane, femei-bărbați-copii și constați că unul a dispărut, cel al bărbaților...așa că de poimâine, vei merge la lucru cu pantofi cu toc ( 20 cm ) și fustiță mini, pentru că modelul tău de îmbrăcăminte nu mai este la modă! Iată ce vă pregătesc casele de modă, pentru acest an...așa că faceți bine să vă protejați hainele din garderobă, s-ar putea să nu mai găsiți pe stoc pantaloni clasici...ci fuste pentru bărbați!

Însă, gata cu ironia! Ce spune Biblia despre acest tip de manifestări? Avem un răspuns biblic? Da! 
Unul greșit înțeles în multe cercuri creștine, dar valabil în astfel de situații...iată-l!

În Deuteronom 22:5 Dumnezeu poruncește ca ”femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, și bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeiești, căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului...
Acest pasaj a fost interpretat în fel și chip, fiind text de bază pentru multe predici și omilii la amvoanele și altarele creștine timp de milenii...însă, recent, cercetătorii au scos la lumină câteva amănunte cheie, ce ne ajută să înțelegem la ce anume se referă Moise!

Popoarele canaanite, aveau o sărbătoare anuală a fertilității, acolo unde sexualitatea si procrearea erau sărbătorite. Era obiceiul travestirii, bărbații să se travestească  în femei și invers. La astfel de travestiri se audăugau jertfe ritualice, orgii sexuale și homosexuale în cinstea zeității canaanite! 
Gata de-a intra în cucerirea acestei țări oculte și imorale, israeliții erau preveniți să nu comită astfel de obiceiuri păgâne, nici măcar printr-o simplă îmbrăcăminte! De ce? Pentru Yahve, travestirea genului, schimbarea normalității, sfidarea legilor naturii și celor morale, este ”urâciune”!

Asistăm la o reînviere a vechii culturi canaanite, a amestecării celor două sexe, prin îmbrăcăminte și sexualitate, pentru a adora același demon, duhul lumii! Nu este nimic nou in ceea ce prezintă moda pentru primăvara lui 2018, canaaniții erau experți la astfel de defilări imorale! 


Deci, privită prin ochii Scripturii, a revelației Divine, ceea ce prezintă moda astăzi este o urâciune! Iar noi creștinii ar trebui să proclamăm sus și tare mesajul Divin! Să fim vigilenți la modul cum duhul anticristic încearcă să ne spele creierul cu detergenții puternici ai imoralității! 

Pentru noi, creștinii, a fi sodomit nu va niciodată la modă! 

Oricât ar defila prin fața noastră, noi vom simți mereu față de păcatul lor ceea ce a simțit Lot față de păcatul cetății devenită scrum!

Ps. L-am întrebat ieri seară la tineret pe Ruben, chitaristul adolescent al grupului de tineri, ce părere are despre această modă trans...răspunsul? "Prin creație știu că bărbatul e bărbat și femeia e femei, așa am învățat eu așa rămân...nu mă schimb.
Nici nu se putea un răspuns mai bun! 

La sfârșitul defilării, a venit și cireașa de pe tort:
în față costum de mire iar în spate rochie de mireasă!
Definiția travestirii!


Comentarii

Postări populare