Pentru doamna procuror Codruța Kovesi

Stimată doamnă procuror Kovesi, permiteți-mi să vă scriu câteva rânduri, acum că nu mai sunteți procuror șef la DNA. 

Cu siguranță nu mă cunoașteți, pentru că din fericire numele meu nu a fost pe unul din multele dosare de pe biroul d-voastră. Însă eu vă cunosc stimată doamnă, și nu numai eu, ci o lume întreagă. Chiar și colegii mei italieni, oameni simpli au auzit de d-voastră… sunteți un fel de Simona Halep al justiției, adică iubită de noi românii și cunoscută de ne-români.
Doamna Kovesi, în urma deciziei luate de Iohannis, și a jocului orchestrat de Dragnea, mi-am dat seama stimată doamnă ca aveți mai multa bărbăție si curaj decât oricare om politic. 
Ați luptat pentru justiție chiar cu prețul revocării d-voastră, ceea ce dl Iohannis nu a făcut… știm noi de ce, pentru ca domnia sa știe ca poporul roman nu l-ar mai fi ales, astfel suspendarea lui ar fi însemnat și sfârșitul unui mandat mediocru.

Știți și d-voastră ca domnul Iohannis a fost ales președinte nu pentru ca poporul și-a dorit ca el sa fie președinte, ci pentru ca poporul își dorea mai mult ca Ponta sa nu fie. În acest vid politic, stimata doamna, a ajuns el președinte. Din doua posibilități proaste, am ales-o pe cea mai puțin proastă. Astfel, alături de d-voastră a fost pus un om fără nici cel mai mic simt politic, nici măcar acela de-a ținea piept cu dârjenie corupților și putregaielor politice.

Stimată doamnă procuror, sunt un om al altarului, “al lui Dumnezeu” cum s-ar zice, și pentru mine și cred că și pentru d-voastră, justiția este ceva din Dumnezeu. A face dreptate în țară este voia Creatorului nostru… pentru nedreptate, stimată doamnă, profeții și marii oameni ai Sfintelor Scripturi, au strigat în numele lui Dumnezeu, judecata Acestuia împotriva lor.

La fel după cum regii corupți, preoții infami sau profeții avari au căzut sub aspra judecată divină, stimată doamnă, va veni ziua când toată tagma politicienilor corupți, a patronilor mânjiți de excrocherii și a lingăilor din jurul lor, vor da socoteală lui Dumnezeu. 

Atunci nu va mai fi nici o ordonanță de urgență, nici un cod penal modificat după placul unor penali, nici mitinguri, nici Antena 3, Gâdea sau Ghiță și nici măcar “statul paralel”. Ci va fi Dumnezeu care așa cum profeția Ieremia, va urla împotriva nedreptății umane. Atunci Dumnezeu va fi șeful la DNA… și nimeni nu-L va revoca din funcția Lui.

Stimată doamnă procuror, istoria își va aduce aminte de Dragnea și de Johannis și toată tagma de politruci care au distrus justiția și au mânjit națiunea noastră creștină de sângele corupției lor… fiul meu va învața la școală, în manualele de istorie că a fost o ordonanța 13 și că toți politrucii, inclusiv Iohannis, au aprobat-o, distrugând și acel puțin ce încă nu era distrus de socialiștii corupți.
Însă, stimată doamnă, istoria va vorbi și despre d-voastră! Veți rămânea în istoria ca fiind femeia de fier a justiției române. O femeie care a avut curaj comparativ cu președintele fricos, care de frica suspendării a dat mâna cu dracu. Femeia care în 5 ani de mandat ca procuror șef la DNA, a umplut pușcăriile și a golit, cât a putut, politica de corupți și penali. 
Veți rămânea în istorie stimată doamnă … asa cum Ieremia sau Botezatorul au rămas în istorie, luptând pentru dreptate!
Nu uitați stimată doamnă , Dumnezeu este Legiuitorul. Pe El l-au revocat din funcție nu pe d-voastră. 

Biblia ne promite ca într-o zi, dreptatea va curge ca un râu pe acest pământ…acest râu va înghiți orice corupție si va da viață celor ce au trăit în dreptate. Dreptatea, justiția… Dumnezeu, va triumfa la final.

Comentarii

Postări populare