Gala decernării premiilor Grammy închinată lui Lucifer

Grammy Awards, una din cele mai prestigioase gale de premii ( echivalentul Oscarului in lumea filmului ), din lumea muzicii americane a devenit pentru câteva minute locul unei adevărate ofrande adusa lui Lucifer.  ( vezi aici )

Anunțati de nimeni alta decât Madonna, artista cunoscută pentru dezinhibarea ei ( devenită acum o bătrânică plină de operații estetice ), artiștii au pășit pe scenă cu un număr de senzație: costumați mistic, în culori roșu aprins, cu flăcări și mișcări foarte senzuale, imitau nimic altceva decât prezența demonică. 

În centrul acestui cerc mistic, era Lucifer, înconjurat de femei, deghizate și ele în demoni. 

Mesajul? 

Cântăreții americani sunt cunoscuți pentru reprezentarea grafică ieșita din comun, folosind simboluri creștine. Lady Gaga, Madonna, Manson și toată "clica", s-au folosit mereu de simbolurile creștine pentru a transmite un mesaj masei de oameni. 

Nu e de mirare că și anul acesta, pentru a atrage atenția publicului și pentru a face cat mai piperat actul artistic, se agață mereu și mereu de teme foarte sensibile pentru majoritatea americanilor ( care sunt creștini )! 

Cu toate acestea ( conștienți fiind de faptul că numărul a fost artistic ), știm că în spatele acestui număr foarte sensibil, sta o realitate obscură: vedetele de la Hollywood, cântăreții care au un succes global, ascund o latură ocultă. Mulți din ei practica ocultismul la cel mai profund nivel. 

Iar aici, în acest număr care poate părea doar artistic și atât, știm că stă un adevăr tulburător: acești oameni îl adoră pe Lucifer! 
Succesul lor, banii lor, popularitatea lor, însăși Grammy Awords, sunt închinate acestui personaj, artistic cu coarne mari și flăcări de jur împrejur dar biblic, un înger căzut! 

Încă un semnal de alarmă pentru tinerii noștri. Încă un semnal de alarmă pentru cultura noastră, profund modelată de aceste figuri extrem de populare. Încă un semnal pentru noi creștinii că succesul și popularitatea au o sursă, iar această sursă vrea sa fie venerată.

"Toate aceste lucruri ți le voi da ție, daca te vei arunca cu fața la pământ și te vei închina mie" Matei 4:9 

Să nu fie tocmai acesta sensul spiritual al actului artistic de la Grammy 2023? O ofrandă adusă celui care le-a dat tot ce au ei ca vedete? 

Realizăm, că în fond, este vorba despre ceea ce Pavel spunea "nu avem de luptat împotriva cărnii și sângelui ci împotriva capateniilor...împotriva duhurilor răutății ..." Efeseni 6:12

Iar lupta aceasta se poate câștiga doar daca și noi afirmăm cu aceeași tărie a Domnului nostru "Pleacă Satano, căci este scris: Domnului Dumnezeului tau sa te închini și numai Lui să-i slujești."! Matei 4:10 

Comentarii

Postări populare