O imagine îngrozitor de nenaturală!

Doi homosexuali, asistă la nașterea naturală a "copilului lor"...o "mamă surogat", ce își închiriază uterul pentru a da naștere unui copil, în schimbul unei sume frumoasă de bani, ca astfel imediat după naștere, copilul să fie smuls de lângă mama biologică și pus la sânul "mamei legitime"...astfel, soluția ideală pentru procreare a unui cuplu gay ...ce in mod natural nu se poate procrea! 

Va puteți imagina această imagine hilară? 

În primul rând...mama surogat! Să accepți ca în trupul tău să ia ființă copilul tău, să crească prin minunea vieții, iar după nouă luni, timp în care, între mamă și făt, se crează o legătură profundă inexplicabilă, să accepți să fie dezlipit de tine...pur și simplu, propriul tău copil să valoreze doar o sumă de bani!!! Când auzi primele bătăi de inimă...primele mișcări de piciorușe, primele sughițuri...lucruri ce biologic crează o conexiune indistructibilă între mamă si fătul din burtica ei...toate acestea să fie date pe schimbul unei sume de bani? 

Să-ți vinzi propriul copil??? 

Să fii doar un recipient, când pentru el, așa mic cum e, tu ești tot ce îi oferă siguranță și stare de fericire!?! Să-l vinzi ca pe un produs când in realitate e parte din tine???

Chiar dacă nu se arată, dar orice mamă ( animal sau ființă umană) suferă să știe că fătul este luat de lângă ea...chiar cu consimțământul ei! Prin însăși faptul că, cuplurile gay comercializează această suferință, imi arată superficialitatea lor ca viitori părinți... Insa mai superficiala este noua idee cum că acești copii vor fi Fericiți in familiile gay, pentru ca vor avea parte de iubire, afecțiune si parinti inteligenți ce le vor da posibilitatea sa aleagă liber orice, fara constrângeri ci flexibilitate totală. ( Încă nu e momentul sa dezbatem cât de relativ este acest argument, în ultimul timp s-au înmulțit cazurile de copii abuzați de părinți gay. Însă astfel de căzuri sunt ascunse sub preș de dragul unei campanii de denigrare a familiei tradiționale si de promovare a unei familii moderne, fără imperfecțiunile găsite in vechile familii. Sunt centre de cercetări și statistici care au fost amenințate de asociațiile pro-gay, dar care pot arata ca statistic vorbind copiii crescuți de familii gay prezintă in mare aceleași probleme ...si sunt probleme grave, in multe din cazuri.

O imagine hilară! Împotriva naturii, a tot ce înseamnă viața și protecția ei...a tot ce e biologic și conexiune a micro-universului, trupul uman! O dragilor, acesta este singurul mod "natural" de procreare a cuplurilor gay... pentru a proteja nenaturalul relației lor, vor sa creeze un surogat...cel al unei procreări nenaturale...nici măcar barbară sau animalică nu poate fi numită...pentru că niciuna din ele nu a conceput ceva atât de nenatural! 

Iar noi asistăm la astfel de imagini hilare! Este îngrozitoare noua formă de procreare  a umanității...încă o dată, omul sec. XXI demonstrează că vrea să joace rolul de dumnezeu in natură, schimbând forma naturală a lucrurilor în ceva hilar...însă și  de data aceasta natura se va dezlănțui cu furie împotriva micului zeu, omul!

Comentarii

Postări populare