O Biserică vie naște prunci în Hristos!

Dovada celei mai profunde lucrări ale Duhului lui Hristos printre fiii oamenilor este transformarea vieții acestora! Suflete moarte aduse la viață, smulse de sub puterea diavolului și strămutate în Împărăția dragostei Fiului Său!
Anul acesta am avut un botez în care toți candidații au pășit pentru prima dată în Biserică și au luat hotărârea sa-L urmeze pe Hristos.
O familie de unguri, Irenke și fiul ei Alfred, au intrat în Biserică din întâmplare. Au fost mișcați de Cuvântul lui Dumnezeu și au luat decizia să se boteze. Peste simplele noastre "întâmplări" Dumnezeu este Suveran și chiar dacă nouă ni se par coincidențe, acestea sunt hotărâte din veșnicie.
Ce har să vedem că în Biserica lui Hristos din Tortona avem și unguri. Dumnezeu ne iubește pe toți!
Un alt bărbat, a intrat în Biserică cu viața făcută cioburi. Slujbă după slujbă, Dumnezeu a lipit ciob cu ciob, până l-a transformat într-o făptură nouă. Sorin este acum deja, un mic evanghelist în familie și printre prieteni.
E o minune când soarele apune, e o minune când luna apare măiastră pe cer, cand florile înfloresc, cand picurii de apă cad peste pământul însetat, când păsările cântă, când inima bate, când boala dispare. Toate sunt minunile Celui de sus, ce ni le dă în dar pe toate, un har ce nu-l merităm.
Însă minunea cea mai mare este o viață distrusă dar reclădită, ce își găsește toată fericirea în Hristos; o inimă făcută cioburi ce este lipită la loc și făcută mai frumoasă de cum era înainte; o viață pierdută regăsită în Hristos; un suflet mort reînviat în puterea Duhului ce ne transformă pe toți prin har. Minunea cea mai mare este dragostea lui Dumnezeu care ne transformă după chipul Său, ne modelează viețile si ne vorbește, ne îndrumă și ne mângâie. Biserica penticostală din Tortona a născut în Hristos. Slavă Domnului pentru puterea Lui dătătoare de viață!


articol preluat ( vezi aici







Comentarii

Postări populare